Lej en container hos DC-Supply

Lej en container til et hvilket som helst formål hos DC-Supply. Her kan du bl.a. finde en praktisk kontor container, velegnet til udbygning af kontorbygningen.

Lej en container fra DC-Supply – smart og nemt

Lej en container hos DC-Supply, hvor du kan finde modeller til ethvert formål. De har lavet øvelokaler, showrooms, kølebokse, mobile slagterier, venteværelser, asylcentre, studieboliger, skurvogne og meget mere ud af containere. Hvis jeres virksomhed vokser hastigt, og der skal ansættes mange nye medarbejdere, som I ikke har kapacitet til i jeres eksisterende kontorbygninger, så lej en container indrettet som kontor. De har flere forskellige standardmodeller, som er klar til installering, og de kan stå for det hele; transport, installation, tilkobling til strøm etc. Deres containerløsninger kan både bruges som midlertidige og permanente løsninger. Lej en container, hvis du er entreprenør og skal bygge og derfor skal bruge en skurvogn til byggepladsen. Der findes mange modeller af skurvogne til byggepladsen, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde en god løsning til dit team af håndværkere. En lejet container kan leveres færdiginstalleret, tilkoblet og møbleret. De har mange forskellige eventcontainere bl.a. en smart model med hydraulisk åbning oplagt til en lille scene. De har også containere til udlejning, som er perfekte til festivaler. Du kan finde både barer og mobile køkkener i sortimentet. Der er mange forskellige typer, som kan bruges til forskellige formål. Lej en container, hvis du skal åbne en madbod på en festival, det er en smart, let og billig løsning.

Arbejdspladsen virker perfekt med en kontor container

DC-Supply har også kontor containere, som er perfekte til enten midlertidige eller permanente kontorbygninger eller -tilbygninger. Når en virksomhed vokser hastigt, er der ikke altid plads til de nye ansatte i huset, og derfor kan der være brug for enten midlertidigt eller permanent hurtigt at oprette flere kontorpladser. Hvis du søger en smart løsning til de nye ansatte, kan I opstille en kontor container eller flere uden for jeres faste kontorbygning. På den måde er de nye ansatte stadig tilkoblet jeres hovedbygning, og denne løsning er en god midlertidig løsning, imens I venter på at finde større lokaler eller at en tilbygning færdiggøres. En kontor container kan se ud på mange måder, men de har nogle standardmodeller i udvalget med forskellige indretninger. Du kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov. Kontakt dem på www.dc-supply.dk, og få en uforpligtende snak om, hvordan du bedst kan finde en løsning og løse jeres pladsproblemer. Du kan være sikker på, at de kan bygge en perfekt løsning til dig. De har mange års erfaring og har arbejdet med mange forskellige slags kunder: private virksomheder, offentlige institutioner, stater såvel som militære aktører.