Tag musikken med på arbejde

Med et Jabra headset med dig på arbejde er du sikret en lækker lydoplevelse og et flot tilbehør til dit arbejdstøj, som ser professionelt og stilrent ud. Jabra laver alt fra store høretelefoner til earplugs, og du kan derfor vælge Jabra høretelefoner, der passer til dine præferencer. Som virksomhed er en investering i Jabra headset god, da både lyd og design er i topkvalitet.

Med et Jabra headset har du flere muligheder. De fås nemlig også i en trådløs udgave, hvor du ikke behøver at tænke på ledningen i din arbejdsproces og derfor er mere fleksibel og mobil. Jabra har indtænkt en masse erhvervsfunktioner i deres design, og der er derfor også en stander til dit trådløse headset, som understøtter funktioner som Skype for Business, integreret busylight og en masse andre funktioner, som gør din arbejdsdag lettere og mere effektiv.

Et Jabra headset er mere end bare et headset

Hos Jabra har de tænkt din arbejdsproces ind i deres design. Her er der ikke overladt noget til tilfældighederne. Et trådløst Jabra headset har en rækkevidde på 150 meter, hvilket gør det perfekt at bruge i et åbent kontorlandskab, hvor man gerne skal have lidt bevægelsesfrihed til at gå over til printeren eller kollegaen en gang imellem. Med et Jabra headset får du et intelligent system til at regulere lydstyrken, der justerer sig selv alt efter lydniveauet i rummet.

Hos headset.dk har de alt indenfor headset og høretelefoner. Man kan blandt andet få de stilrene Jabra høretelefoner af modellen Evolve i en sportsmodel, så man kan tage et møde eller nyde noget musik, imens man dyrker sport. Der er også forskellige former for Jabra høretelefoner, der er designet enten til fritid eller arbejde eller i nogle tilfælde begge dele. Du kan blandt andet få Jabras udgave af earplugs, som fylder minimalt, men giver god lyd og komfort.

Vær med på den nyeste teknologi

Hvis man som virksomhed gerne vil investere i brugbar teknologi til ens kontor, er Jabra høretelefoner og Jabra headset en god start. Måske er jeres virksomhed indrettet med et åbent kontorlandskab, hvor der ingen lydisolerende vægge er mellem medarbejderne. I så fald er det enormt vigtigt at have noget udstyr, der begrænser støjen fra kontoret.

Med Jabra headset eller høretelefoner sørger du for, at dine medarbejdere kan arbejde uforstyrret med god lyd og effektive hjælpefunktioner, der gør deres arbejdsgange lettere og dermed mere effektive.